Paskutiniuose testuose prieš Senojo žemyno pirmenybes, startuosiančias birželio 11 dieną, „Atletico“ namų aikštėje vykusioje dvikovoje nei portugalai, nei ispanai nesugebėjo pelnyti įvarčių.

Dar prieš rungtynių pradžią abi šalys padavė oficialią paraišką kartu organizuoti 2030 metų pasaulio čempionatą.

Geriausią progą įvarčiui penktadienį Madride turėjo Portugalijos rinktinė – po Cristiano Ronaldo perdavimo Diogo Jota neišnaudojo savo šanso.

Ispanijos rinktinėje debiutavo Aymericas Laporte. 27 metų „Manchester City“ gynėjas anksčiau sužaidė 51 rungtynes už Prancūzijos jaunimo rinktinę, o neseniai gavo Ispanijos pilietybę.

Abiejų rinktinių laukia paskutinės kontrolinės rungtynėse prieš EURO 2020 startą. Ispanai susigrums antradienį su Lietuvos rinktine, o Portugalai trečiadienį žais su Izraeliu.

Europos čempionate Portugalija F grupėje žais su Vokietija, Vengrija ir Prancūzija, o ispanai E grupėje susigrums su Švedija, Lenkija ir Slovakija.

Kitose kontrolinėse rungtynėse penktadienį Italijos rinktinė 4:0 (2:0) sutriuškino Čekijos nacionalinę ekipą.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Ciro Immobile (23), Nicolo Barella (42), Lorenzo Insigne (66) ir Domenico Berardi (73).

Italijos rinktinė Europos čempionate A grupėje žais su Šveicarija, Turkija ir Velsu, o Čekija D grupėje susigrums su Kroatija, Anglija ir Škotija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)