61-erių treneris nutraukė savo sutartį su Liverpulio „Everton“ ekipa, kuri šiame sezone Anglijos „Premier“ lygoje užėmė dešimtą vietą.

Su „Real“ jis sukirto rankomis dėl trejų metų kontrakto.

Prie Karališkojo klubo vairo C. Ancelotti jau stovėjo 2013-2015 metais ir 2014-aisiais padėjo triumfuoti UEFA Čempionų lygoje.

Patyręs italas taip pat yra treniravęs tokius klubus kaip Turino „Juventus“, „Milan“, „Napoli“ (visi – Italija), Londono „Chelsea“ (Anglija), „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija) ir Miuncheno „Bayern“ (Vokietija).

Primename, kad Z. Zidane'as atsistatydino praėjusią savaitę, viešu laišku apkaltinęs „Real“ prezidentą Florentino Perezą palaikymo stoka.

„Išvykstu, bet nesu pavargęs nuo treniravimo. Jaučiu, kad klubas nebesuteikia man tokio pasitikėjimo, kokio reikėtų, neremia mano ilgalaikių projektų“, – rašė Z. Zidane'as, pasiskundęs dėl sezono metu į žiniasklaidą nutekintų gandų apie galimą atleidimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją