Traumą Lietuvos rinktinės narys patyrė rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“, kuriose pelnė pergalingą įvartį dar 12-ąją susitikimo sekundę. Po rungtynių ketvirtą sezoną klube žaidžiantis panevėžietis pajuto raumens skausmus, o atlikus tyrimus paaiškėjo, kad jam bus reikalinga operacija.

Iš rikiuotės G.Sirgėdas iškrito mažiausiai keturiems mėnesiams, o tai reiškia, kad futbolininkas praleis ne tik didžiąją A lygos sezono dalį, bet ir „Kauno Žalgirio“ kovas UEFA Konferencijų lygos atrankoje.

Šiame sezone G.Sirgėdas jau spėjo sužaisti 13 rungtynių, per kurias pelnė 4 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Tiek pagal pelnytus įvarčius, tiek pagal atliktus rezultatyvius perdavimus, saugas „Kauno Žalgirio“ klube yra trečias.

Žalgirietis pastaruoju metu buvo nuolat kviečiamas ir į nacionalinę šalies rinktinę, kurioje taip pat buvo vienu iš jos lyderių. Kvietimo jis buvo sulaukęs ir į šiuo metu jau prasidėjusią rinktinės stovyklą, kurioje futbolininkai ruošiasi Baltijos taurės turnyrui ir kontrolinei dvikovai su Ispanija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)