Dėl Gargždų „Bangos“ ekipą kelyje į Alytų ištikusių techninių nesklandumų pusvalandžiu vėliau prasidėjusiose rungtynėse svečius lydėjo nesėkmės. Dar neįpusėjus pirmam kėliniui mačo tęsti negalėjo Aleksandras Aksionovas, o prieš alytiškį Paulių Golubicką kelis kartus prasižengęs Dovydas Norvilas jau 28 minutę užsidirbo antrą geltoną kortelę ir buvo pašalintas iš aikštės.

Negana to, po minutės „Dainavos“ ekipos kapitonas Vytautas Lukša puikiu baudos smūgiu pelnė pirmą įvartį, o 44 min. įspūdingu smūgiu iš maždaug 25 metrų kamuolį į vartus pasiuntęs Saidas Hamuličius rezultatą padvigubino.

Tiesa, po pertraukos apie save priminė ir svečiai. 48 min. „Bangos“ puolėjas E. Mukanya gražiu smūgiu į tolimąjį vartų kampą sušvelnino rezultatą. Vis dėlto, „Dainava“ netrukus vėl atstatė dviejų įvarčių pranašumą. 60 min. dar vieną puikų smūgį atliko jau penktą sykį šiame A lygos sezone pasižymėjęs S. Hamuličius.

Daugiau šiame mače įvarčių nebuvo pelnyta, tad iškovojusi pergalę ir 13 taškų surinkusi „Dainava“ šoktelėjo į 8-ąją vietą, savo ruožtu, „Banga“ su 11 taškų nusileido į 9-ąją poziciją.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)