Klampiose rungtynėse lyderiai tik priešpaskutinę pagrindinio laiko minutę sugebėjo sušvelninti rezultatą ir nusileido skambiausią pergalę šiame sezone pasiekusiam „Džiugui“.

Emocijos niekur nedingo ir po rungtynių pabaigos. Į rūbinę traukiantis Semiras Kerla bjauriai reagavo iš centrinės tribūnos sklindantį švilpimą svečių atžvilgiu.

Paguodos įvartį pelnęs futbolininkas demonstratyviai spjovė į žiūrovų pusę ir nuskubėjo į rūbinę. Epizodą įamžino vienas žiūrovų, o šis įrašas ėmė plisti socialiniuose tinkluose.

„Džiugas“ į priekį išsiveržė pirmojo kėlinio pabaigoje – 44 min. nuo 11 m žymos įvartį pelnė brazilas Leo Ribeiro.

Antrojo kėlinio viduryje be kelių svarbių žaidėjų rungtyniavusios „Sūduvos“ situacija dar labiau komplikavosi. „Džiugo persvarą 67 min. padvigubino Martynas Vasiliauskas.

89 min. Semiras Kerla tradiciškai galva pasiuntė kamuolį į šeimininkų vartus ir sugrąžino intrigą, tačiau išsigelbėti „Sūduva“ nesugebėjo, nors arbitras prie pagrindinio laiko ir pridėjo 6 minutes.

14 taškų savo sąskaitoje turintis „Džiugas“ pakilo į 7-ąją vietą, o „Sūduva“ su 34 taškais ir toliau pirmauja čempionate.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)