Per paskutines savaites netilo kalbos apie tai, kad prancūzo ateitis Madride yra miglota, o vėlų trečiadienio vakarą italų žaidėjų rinkos ekspertas Fabrizio Romano „Twitter“ žinute paskelbė, kad Z. Zidane'as nusprendė pasitraukti.


Oficialiame klubo pranešime teigiama, kad palikti pareigas nusprendė pats prancūzas.

Potencialus Zizou įpėdinis yra anksčiau Turino „Juventus“ treniravęs Massimiliano Allegri, o taip pat Antonio Conte, trečiadienį oficialiai nutraukęs kontraktą su Italijos čempionu tapusiu Milano „Inter“ klubu. Tarp kandidatų minima ir „Castilla“ komandos trenerio Raulio pavardė.

Z. Zidane'o sutartis su karališkuoju ispanų klubu galiojo iki 2022 metų. Prancūzas antrą kartą karjeroje palieka „Real“ – pirmą kartą tai nutiko 2018 metais.

2019 metų kovą Zizou sugrįžo į Madrido komandos vyriausiojo trenerio pareigas ir 2020 metais iškovojo Ispanijos čempionų vardą. Šis sezonas nebuvo sėkmingas – „Real“ liko be titulų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)