„Pastarosiomis dienomis viskas vyko stebėtinai greitai, padėjome parašys ir aš esu labai patenkintas, kad galėsiu nuo rudens imtis darbo Vokietijos futbolo rinktinėje, – kalbėjo H. Flickas. – Sezonas jau pasibaigė, tačiau paskutiniai dveji metai su „Bayern“ vis dar stipriai mane veikia. Komandos dvasia ir žaidėjų nusiteikimas buvo nuostabus, daug ką perėmiau, ką atsinešiu ir į rinktinę“.

Vokietijos futbolo rinkinės direktorius Oliveris Bierhoffas sakė, kad didžiojasi tuo, jog pavyko susitarti su H. Flicku dėl Die Mannschaft stratego posto: „Jis nuo pat pradžių buvo mano kandidatų sąrašo viršuje. Žinau žmogiškąsias ir profesines H. Flicko savybes ir vertinu jas seniai nuo mūsų bendro sėkmingo darbo nacionalinėje ekipoje pradžios“.


Kaip praneša portalas sport1.de, padėjęs parašą H. Flickas su šeima atostogauti ir pasirodys šalyje tik birželio 15 dieną ir sėdės tribūnose Miunchene, kai Europos čempionate žais Vokietija ir Prancūzija.

Leidinio žiniomis, H. Flicko atlygis bus didesnis nei J. Lowo ar kitų buvusių rinktinės strategų. Jei J. Lowas gaudavo per metus 3,5 mln. eurų, tai H. Flicko uždarbis viršys5 mln. eurų.

H. Flickas naujose pareigose debiutuos pasaulio čempionato atrankos rungtynėse su Lichtenšteinu rugsėjo 2 dieną.

Vis dar neaišku, kokius asistentus jis pasiims į savo komandą. Tarp kandidatų minimas Miroslavas Klose, kuris taip pat atsisveikino su Miuncheno „Bayern“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)