Dėl to asociacijos vadovas, buvęs futbolininkas Arūnas Klimavičius kreipėsi į LFF prezidentą Tomą Danilevičių.

„Vakarykščiai įvykiai parodė, kad tai neprognozuojama ir nesaugi šalis ne tik Baltarusijos piliečiams, bet ir mūsų tautiečiams“, – rašoma asociacijos pareiškime feisbuke.

„PFA Lietuva ragina Lietuvos futbolo federaciją išreikšti aiškią poziciją šioje situacijoje, atšaukti rungtynes bei rūpintis, kad ateityje visos nacionalinės futbolo rintinės žaistų tik saugiose valstybėse“, – teigiama jame.

LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius pirmadienį informavo BNS, kad nacionalinės rinktinės rungtynės Minske numatytos lapkričio 16 dieną, taip pat Minske birželio 8 dieną kontrolines rungtynes su Baltarusijos bendraamžiais turėtų sužaisti Lietuvos jaunimo (U-21) komanda.

E. Stankevičius kol kas neatsakė, ar LFF planuoja atšaukti šias rungtynes, tačiau teigė, kad platesni komentarai bus teikiami spaudos konferencijoje pirmadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)