„Malonu, kad pavyko pasiekti tokią svarbią pergalę visomis prasmėmis: ir taškų, ir turnyro lentelės, tikėjimo tuo, ką darome prasme.

Labai džiaugiuosi ir sveikinu komandą už puikias rungtynes. Padarytas didžiulis darbas nuo pat pirmos iki paskutinės minutės.

Buvome visiškai verti to, ką gavome už tą darbą“, – teigė R. Garastas.

Kaune vykusiose rungtynėse kamuolys svečių vartuose atsidūrė jau 11-ą sekundę. Po gražios šeimininkų kombinacijos įvartį tolimu tiksliu smūgiu pelnė Gratas Sirgėdas. Iki jo spyrio „Sūduvos“ žaidėjai net nebuvo suspėję prisiliesti prie kamuolio.

„Kai įmuši 12-ą sekundę įvartį, viskas keičiasi tiek mums, tiek varžovams. Pirmaujant įsijungia tam tikras atsargumas, nedrąsumas žaisti.

Žiūrint į pirmą kėlinį trūko mums didesnės kamuolio kontrolės, kurią norėtume matyti mūsų žaidime.

Bet varžovų progų nebuvimas rodo, kad darėme didelį darbą gynyboje. Pritariu, kad per visas rungtynes neleidome kažko sukurti varžovams. Patys galėjome įmušti ir padidinti persvarą“, – kalbėjo R. Garastas.

Ši pergalė „Kauno Žalgiriui“ leido sumažinti atsilikimą nuo lyderių iki 3 taškų. Po 14 mačų „Sūduva“ turi 34, o antroje vietoje žengiantis „Kauno Žalgiris“ – 31 tašką.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)