Kaune vykusiose rungtynėse kamuolys svečių vartuose atsidūrė jau 11-ą sekundę. Po gražios šeimininkų kombinacijos įvartį tolimu tiksliu smūgiu pelnė Gratas Sirgėdas. Iki jo spyrio „Sūduvos“ žaidėjai net nebuvo suspėję prisiliesti prie kamuolio.

Pirmojo kėlinio pabaigoje svečiams taip pat pavyko nukreipti kamuolį į varžovų vartus, tačiau teisėjas užfiksavo nuošalę.

Po pertraukos „Sūduva“ itin grėsmingų progų nebesukūrė, o arčiausiai tikslo ir vėl buvo G. Sirgėdas, po kurio smūgio kamuolys atsimušė į vartų virpstą.

Ši pergalė „Kauno Žalgiriui“ leido sumažinti atsilikimą nuo lyderių iki 3 taškų. Po 14 mačų „Sūduva“ turi 34, o antroje vietoje žengiantis „Kauno Žalgiris“ – 31 tašką.

Kitose rungtynėse trečią pergalę iš eilės į savo sąskaitą įsirašė titulą ginantis Vilniaus „Žalgiris“, išvykoje 3:1 (1:0) įveikęs Gargždų „Bangą“.

3-ioje turnyro lentelės vietoje žengiantys vilniečiai pirmame kėlinyje pasižymėjo kartą. Standartinės padėties metu kamuolys baudos aikštelėje dėkingai atšoko Francisui Kyeremeh, kuris jį nukreipė į vartus.

49 min. Hugo Videmontas gana kurioziniu būdu padvigubino persvarą, bet 74 min. šeimininkai atgaivino intrigą, kai Simonas Urbys meistriškai atliko baudos smūgį. Buvęs „Žalgirio“ atstovas pelnė jau šeštą įvartį šiame sezone.

Visgi netrukus rungtynėse buvo padėtas taškas, kai kamuolį į gargždiškių vartus nukreipė Nemanja Ljubisavljevičius.

„Žalgiris“ po 14 mačų yra iškovojęs 30 taškų, o per šešerias pastarąsias rungtynes nė sykio nelaimėjusi „Banga“ su 11 taškų žengia septinta.

Turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įmušta, praleista, įvarčių santykis, taškai)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)