Dėl ekipos gynybos liniją nušienavusių traumų didžiąją sezono dalį taškus barstę praėjusių metų čempionai laimėjo ketvirtą kartą iš eilės, svečiuose 3:0 sutriuškinę „Burnley“.

Po įvartį pelnė Roberto Firmino, Nathanielis Phillipsas ir Alexas Oxlade'as-Chamberlainas, o Andrew Robertsonas pasižymėjo dviem rezultatyviais perdavimais.

Likus paskutiniam sezono turui „Liverpool“ iš ketvirtos pozicijos išstūmė „Leicester City“. Abi komandos yra surinkusios po 66 taškus, bet J. Kloppo treniruojama ekipa turi palankesnį įmuštų bei praleistų įvarčių santykį.

Čempionatą „Liverpool“ baigs sekmadienį namuose su Londono „Crystal Palace“, jų tiesioginiai konkurentai tą pačią dieną priims Londono „Tottenham Hotspur“.

„Tai buvo pusfinalis, ir mes jį laimėjome, – pergalę prieš „Burnley“ komentavo J. Kloppas. – Nusipelnėme to, nes pasirodymas buvo aukščiausio lygio. Bet niekas nebaigta, nes laukia finalas. Svarbiausia dabar atsigauti ir pailsėti. Turime suvynioti savo žaidėjus į vatą, kad tik jiems nieko nenutiktų. Laukia labai svarbios rungtynės.“

Kitose rungtynėse nesėkmę namuose patyrė ir net be UEFA Europos lygos rizikuoja likti septintą poziciją užimantis „Tottenham Hotspur“ (59 tšk.).

Laikinojo trenerio Ryano Masono auklėtiniai 1:2 nusileido Birmingamo „Aston Villa“, nors Stevenas Bergwijnas jau 8-ą min. buvo išvedęs šeimininkus į priekį.

Į stadiono tribūnas grįžę sirgaliai savo pasipiktinimą komandos rezultatais išreiškė po finalinio švilpuko susigrumdami su apsaugos darbuotojais.

Aistruoliai nepatenkinti ir dėl klubo prezidento Danielio Levy flirto su Superlyga praėjusį mėnesį bei šią savaitę pasirodžiusių pranešimų apie „Tottenham“ simbolio Harry Kane'o ketinimus vasarą išvykti.

Skelbiama, kad rungtynėms pasibaigus kelios gerbėjų grupelės norėjo nusileisti tribūna arčiau aikštės, kad galėtų išsakyti savo nepasitenkinimą komandai, bet kelią jiems pastojo apsauga.

Kitose rungtynėse Londono „Arsenal“ ir Londono „West Ham“ svečiuose vienodais rezultatais 3:1 nurungė atitinkamai „Crystal Palace“ ir „West Bromwich Albion“.

Tuo metu Liverpulio „Everton“ ir „Newcastle United“ namuose minimaliu skirtumu 1:0 palaužė atitinkamai „Wolverhampton“ bei „Sheffield United“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)