C. Ronaldo kaimynas atskleidė, kad matė futbolininko automobilių kolekciją grupės mechanikų naktį „kraunamą“ į priekabą. Subtilų darbą atliko Lisabonoje įkurta kompanija „Rodo Cargo“, kuri specializuojasi brangių automobilių gabenimu futbolininkams visame pasaulyje, rašo portalas auto.hindustantimes.com.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip „Bugatti“, „Mercedes G-Class“ ir „Maserati“ kartu su kitais automobiliais varomi į priekabą prie C. Ronaldo namų Turine.


„Juventus“ žvaigždės kaimynas tvirtino, kad taip pat matė, kaip CR7 atvykus į Turiną, atkeliavo ir jo brangūs automobiliai, kurie prieš įvarant juos į garažą stovėjo tiesiog gatvėje.

C. Ronaldo turi daugiau kaip 19 egzotinių automobilių savo kolekcijoje. Tarp pigiausių – „Mercedes -Benz C220 CDI“, o pats brangiausias – „Bugatti Veyron“, kurio vertė – 1,39 mln. eurų

Portugalo garaže taip pat stovi tokie automobiliai kaip „Lamborghini Aventador LP 700-4“ (318 tūkst. JAV dolerių), „Bentley GT Speed“ (220 tūkst. JAV dolerių), „Aston Martin DB9“ (200 tūkst. JAV dolerių), „Audi R8“ (150 tūkst. JAV dolerių) „Ferrari 599 GTO“ (385 tūkst. JAV dolerių), „Ferrari 599 GTB Fiorano“ (310 tūkst. JAV dolerių), „Ferrari F430“ (300 tūkst. JAV dolerių), „Rolls Royce Phantom“ (400 tūkst. JAV dolerių) ir „Maserati GranCabrio“ (140 tūkst. JAV dolerių).


Iš kitų automobilių galima rasti BMW M6, „Bentley Continental GTC“, „Mercedes-Benz C-Class Sports Coupe“, „Porsche Cayenne“, „Porsche 911 Carrera 2S Cabriolet“, „Porsche Cayenne Turbo“, „Audi Q7“, „Audi RS6“ ir kitus.

Aistra automobiliams atvedė C. Ronaldo į „Formulės-1“ komandos „Ferrari“ garažus. Dėl to portugalas net praleido komandos treniruotę.

Kaip pranešė ispanų leidinys AS, „Ferrari“ būstinėje su verslo vizitu apsilankęs C. Ronaldo susitiko su „Formulės-1“ lenktynininkais Charlesu Leclercu ir Carlosu Sainzu Jr. bei „Ferrari“ administracija.

Nepatvirtintais duomenimis ten CR7 už 1,6 mln. eurų įsigijo „Ferrari Monza SP2“ bolidą. Kol kas apie tai pats futbolininkas neužsiminė nė socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)