Valdas Dambrauskas šiemet padarė tai, ką ir privalo padaryti bet koks į „Ludogorec“ klubą atvykęs strategas: iškovojo šalies čempionų titulą bei bilietą į Čempionų lygos atrankos kovas. Būtent jose trenerių V. Dambrausko ir Mariaus Skinderio laukia didieji iššūkiai.

Prie etatinių Bulgarijos čempionų stovyklos V. Dambrauskas prisijungė sausio pirmomis dienomis.

Nors „Ludogorec“ suklupo antrame lietuvio vadovautame mače, o skirtumas tarp lyderės ir tuo metu artimiausios konkurentės Sofijos CSKA buvo ištirpęs iki 3 taškų, Razgrado ekipa įjungė aukščiausią pavarą ir nurūko toli palikdama pagrindinius varžovus.

Lietuvio vadovaujama komanda istorinį klubui 10-ąjį šalies čempionų titulą užsitikrino likus dar 4-iems turams iki pirmenybių pabaigos.

Tiesa, visų vietinių trofėjų „Ludogorec“ nenuraškė: Razgrado klubas paslydo Bulgarijos taurės pusfinalyje. Po lygiųjų svečiuose, antrame mače savo stadione 1:2 nusileido sostinės CSKA klubui.

Kaip V. Dambrausko darbą vertina vietos futbolo žurnalistai? Kokius pokyčius komandoje jie įžvelgia atvykus treneriui iš Lietuvos? Ir ką Bulgarijos futbolo ekspertai mano apie V. Dambrausko tolimesnes perspektyvas „Ludogorec“ klube?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)