39 metų puolėjas dar prieš penkerius metus paskelbė apie pasitraukimą iš rinktinės, tačiau sėkmingas sezonas „AC Milan“ ekipoje privertė jį pergalvoti savo sprendimą. Šių metų kovą Z. Ibrahimovičius su Švedijos rinktine žaidė atrankos į 2022 m. Pasaulio futbolo čempionatą rungtynėse su Gruzijos ir Kosovo rinktinėmis, o taip pat dalyvavo kontrolinėse rungtynėse su Estija.

Legendinis Švedijos rinktinės futbolininkas neslėpė noro dalyvauti Europos futbolo čempionate, tačiau Italijos „Serie A“ rungtynėse patirta kelio raiščių trauma buvo rimtesnė nei iš pradžių manyta. „Šiandien aš kalbėjausi su Zlatanu ir jis su dideliu liūdesiu informavo mane, kad dėl traumos yra priverstas atsisakyti kvietimo į Švedijos rinktinę. Tai labai skaudi žinia, tiek mums, tiek ir pačiam Zlatanui. Vis dėlto, aš tikiu, kad mes dar išvysime jį vilkintį Švedijos rinktinės aprangą“, – specialiame pranešime spaudai pareiškė J. Anderssonas.


2019 metais po dviejų Jungtinėse Amerikos Valstijose praleistų sezonų į Europą sugrįžęs Z. Ibrahimovičius persikėlė į „AC Milan“ komandą. Pernai jis Italijos čempionate per 18 rungtynių pelnė 10 įvarčių, o šį sezoną per 19 mačų pasižymėjo 15 kartų. Likus dviems turams iki „Serie A“ čempionato finišo Milano ekipa su 75 taškais užima 3 vietą.

Europos futbolo čempionatas įvairiuose Senojo kontinento miestuose vyks nuo birželio 11 iki liepos 11 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)