Pirmą kartą šį sezoną savo aikštėje ant natūralios dangos žaidę kauniečiai per pirmąsias 45 minutes nesukūrė nė vieno pavojingo epizodo. Prie to prisidėjo ir užtikrintai gynyboje žaidę svečiai iš Telšių.

Po pertraukos veiksmo buvo daugiau – su tolimais smūgiais turėjo tvarkytis tiek šeimininkų vartininkas Deividas Mikelionis, tiek svečių ekipos vartų sargas Povilas Survila. Vis dėlto 66 minutę „Džiugo“ vartininkas buvo priverstas kapituliuoti.

Po keitimo aikštėje pasirodęs Deividas Šešplaukis surado baudos aikštelėje Philipą Otele, prieš kurį baudos aikštelėje taisykles pažeidė P. Survila. Prie 11 metrų žymos stojęs Gratas Sirgėdas smūgiavo nepriekaištingai – tai buvo trečiasis saugo įvartis šiame sezone.

„Džiugas“ po tokios nemalonios situacijos nepalūžo. Pavojingai smūgiavo Nasko Milevas, o su tolimu Roko Stanulevičiaus baudos smūgiu susitvarkė D. Mikelionis. Trečią teisėjo pridėto pridėto laiko minutę N. Milevas galva numetė kamuolį link Yudai'aus Koike, tačiau japonas pasiuntė kamuolį virš vartų.

Iškovojęs šeštą pergalę per paskutines septynerias rungtynes „Kauno Žalgiris“ aplenkė Vilniaus žalgiriečius ir su 28 taškais sugrįžo į 2 vietą. Savo ruožtu, per paskutines 8 rungtynes A lygoje vos tris lygiąsias pasiekusi Telšių ekipa, kurios sąskaitoje 12 taškų, žengia 8-oje pozicijoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)