„Šio žaidimo, kuris bandymų etape buvo populiarus tarp FIFA „Fan Movement“ bendruomenės narių, išleidimas palaiko mūsų strateginį tikslą pritaikyti technologijas, kad pagerėtų gerbėjų patirtis, – sakė FIFA rinkodaros direktorius Jeanas-Francois Pathy. – Nors salės futbolo gerbėjų iš viso pasaulio galimybės pastaruoju metu buvo ribotos, šis įdomus ir linksmas žaidimas suteiks jiems galimybę, nepriklausomai nuo to, kuriame pasaulio taške jie bebūtų, sužinoti daugiau apie salės futbolą ir išbandyti tai, ko bus galima tikėtis šiais metais.“

Lietuvos futbolo federacijos generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius taip pat džiaugėsi tokiu žingsniu.

„Lietuva skaičiuoja dienas, kada galės pasveikinti geriausius salės futbolo žaidėjus Lietuvoje. Šis žaidimas mūsų jauniems ir technologijas išmanantiems aistruoliams sužadins pasaulio salės futbolo čempionato jaudulį“, – mintimis dalinosi E. Stankevičius.

Pasaulio čempionatas, kuriame varžysis 24 komandos, vyks rugsėjo 12 – spalio 3 d.

Mobiliajame žaidime yra pristatomi trys čempionatą priimsiantys miestai: Kaunas, Vilnius ir Klaipėda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)