Rungtynių pabaigoje į konfliktą įsivėlė „Žalgirio“ ultros bei vietos futbolo gerbėjai. Čia nuostoliai skaičiuojami šeimininkų gretose: anot „Panevėžio“ klubo vadovo Broniaus Vaitiekūno, sumuštas vyresnio amžiaus asmuo.

Tačiau liudininkų teigimu, būtent Panevėžio sirgaliai užvirė visą košę provokuodami vilniečius.

Feisbuke „Pietų IV“ grupuotės idėjinis lyderis Ingvaras Butautas stebėjosi „Panevėžio“ futbolo klubo direktoriaus necenzūrine skanduote, skirta atvykusiems svečiams.

B. Vaitiekūnas vilniečius kaltina sumušus vyresnio amžiaus žmogų.

„Nieko panašaus nebuvo“, – paklaustas apie skanduotę, skirtą svečiams, tvirtino „Panevėžio“ klubo vadovas B. Vaitiekūnas.

Anot jo, „Žalgirio“ ultros Panevėžyje daugiau nėra pageidaujami.

„Aš ju nebeįleisiu, nes taip negalima. Apskritai jų turėjo būti tik 7, o svečių tribūnoje mačą stebėjo beveik 30 sirgalių. Matyt, bilietus kiti nusipirko ir atsisėdo į svečių sektorių. To neturėjo būti.

Kitas dalykas, sumušė vyresnio amžiaus žmogų. Viskas vyko apie 5 minutes. Negalėjau tylėti ir stovėti nuošaly.

Kitą kartą jų daugiau neįleisiu. Ir „Žalgirio“ klubo vadovams pasakiau, kad negalima taip daryti“, – konfliktą komentavo B. Vaitiekūnas. Nei klubo vadovas, nei muštynėse nukentėjęs asmuo į teisėsaugą nesikreipė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)