Iš tiesų, rimtesnį pagrindą liūdėti dėl lygiųjų turėjo ne „Barcelona“, „Atletico“ futbolininkai. Nes būtent jiems Barselonos „Camp Nou“ stadione vykusiose rungtynėse priklausė iniciatyva, o Luisas Suarezas ir Yannickas Carrasco dar pirmame kėlinyje neišnaudojo puikių progų prie šeimininkų vartų.

Tiesa, antroje rungtynių dalyje progų susikūrė ir „Barcelona“ futbolininkai, o Ronaldas Araujo netgi pelnė įvartį, tačiau jis nebuvo įskaitytas dėl nuošalės taisyklės pažeidimo. Visgi, nuaidėjus finaliniam rungtynių arbitro švilpukui, abiejų komandų futbolininkai aikštę paliko nuleistomis galvomis.

„Barcelona“ nepasinaudojo proga likus 3 turams iki čempionato pabaigos pavyti lyderius, o „Atletico“ praleido galimybę įsitvirtinti pirmoje turnyro lentelės pozicijoje. Jau rytoj Diego Simeonės auklėtinius gali pavyti Madrido „Real“ ekipa. „Karališkasis“ klubas žais su ketvirtą poziciją užimančia „Sevilla“ ir pergalės atveju turėtų tiek pat taškų – 77, kaip ir „Atletico“.

„Mes vis dar galime laimėti čempionatą. Per tris rungtynes „La Liga“ pirmenybėse gali visko nutikti. Vienintelė problema, kad dabar ne viskas priklauso nuo mūsų pačių. Visgi, jei mes laimėsime likusius tris mačus, manau, kad mes tapsime čempionais. Net jei taip nenutiks, mes vis tiek kausimės iki pabaigos“, – po rungtynių kalbėjo „Barcos“ gynėjas Gerardas Pique.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)