30 kartą per klubo istoriją ir devintą kartą iš eilės čempionais tapę, ir sau patiems priklausantį rekordą pagerinę, „Bavarai“ švęsti galės tik sutvarkę formalumus ir sudalyvavę rungtynėse su Mionchengladbacho „Borussia“. Tikėtina, kad 7 taškų persvarą likus 3 turams turėjusi Miuncheno ekipa ir pati būtų padėjusi tašką kovoje dėl čempionų titulo. Tačiau Dortmundo „Borussia“ aplenkė „Bayern“ futbolininkus“.

Dėl galimybės kitą sezoną dalyvauti UEFA Čempionų lygos varžybose kovojanti Dortmundo komanda pirmavo po Marko Reuso ir Jadono Sancho įvarčių, tačiau antrame kėlinyje „RB Leipzig“ rezultatą išlygino. Vis dėlto, 87 min. J. Sancho dar kartą praskrodė svečių gynybą ir įmušė pergalingą įvartį.

Laimėjusi rungtynes „Borussia“ su 58 taškais pakilo į ketvirtą vietą turnyro lentelėje. Tiesa, laipteliu žemiau esantis Frankfurto „Eintracht“ atsilieka tik 2 taškais ir dar turi rungtynes atsargoje. Tuo metu „RB Leipzig“ ekipa su 64 taškais liko antroje pozicijoje. Nuo artimiausių persekiotojų – „Wolfsburg“ futbolininkų ją skiria 4 taškai.

Standings provided by SofaScore LiveScore