Nors rungtynes Telšiuose aktyviau pradėjo aikštės šeimininkai, bet Tomo Ražanausko treniruojama Alytaus komanda nuo 30 iki 37 minutės pelnė tris įvarčius ir susikrovė pergalingą persvarą.

30 minutę „Dainavos“ puolėjas iš Kamerūno Cyrille'as Tchayi Tchamba baudos aikštelėje surado Titą Vitukyną, o varžovą suklaiddinęs alytiškis tiksliai smūgiavo į artimąjį vartų kampą. Vos po 2 minučių Alytaus klubas padvigubino rezultatą, kai po Pauliaus Golubicko perdavimo pasižymėjo Saidas Hamuličius.

Dar kartą dainaviečiai varžovus į nokdauną pasiuntė 37 minutę. P. Golubickas surado šeimininkų gynyėjų pamirštą C. Tchayi Tchambą, o pastarasis akistatotje su „Džiugo“ vartininku klaidų nedarė.

Tiesa, 44 minutę šeimininkai rezultatą sušvelnino. Po tolimo perdavimo Nasko Milevas laimėjo dvikovą ir taikliai mušė į tolimąjį vartų kampą.

Antrame kėlinyje abi komandos ilgą laiką nesukūrė progų, bet šeimininkai savo šansu pasinaudojo 79 minutę, kai dar labiau intrigą pakurstė po keitimo aikštėje pasirodęs Aivaras Emsis.

Nors baigiantis mačui „Džiugas“ surengė tikrą svečių vartų šturmą, bet į kovą Deivydą Matulevičių ir Vytautą Lukšą metusi „Dainava“ atsilaikė ir džiaugėsi trečiuoju laimėjimu.

Standings provided by SofaScore LiveScore