Madrido „Real“ Čempionų lygos pusfinalyje nusileido Londono „Chelsea“ ekipai bendru rezultatu 1:3, o los blancos fanai savo nusivylimą nusprendė išlieti ant daug kritikos susilaukusio E. Hazardo. Ne tik dėl prasto žaidimo.

Šį sezoną 30-metis belgas dėl raumenų traumų ir koronaviruso infekcijos praleido 32 rungtynes, tad nenuostabu, kad netapo lemiamu faktoriumi ir Čempionų lygos pusfinalyje. Tačiau ne tai supykdė „Real“ sirgalius.

Po finalinio teisėjo švilpuko trečiadienį Londone, televizijos kameros užfiksavo, kaip E. Hazardas su „Chelsea“ žvaigždėmis ir buvusiais komandos draugais Kurtu Zouma ir Edouardu Mendy laido sąmojus ir juokiasi. Šis trio išties smagiai leido viešai parodytą momentą.

„Čia nereikia jokių žodžių. Koks š***s“, – pareiškė vienas komentatorius socialiniame tinkle „Twitter“. Jam pritarė kitas: „Palyginsiu. Cristiano Ronaldo nepralaimėtų Čempionų lygos pusfinalio, o jei taip nutiktų, tikrai nematytume jo besišypsančio ir pokštaujančio. Ne tas mentalitetas“.

Priminsime, kad E. Hazardas „Chelsea“ marškinėlius vilkėjo nuo 2012 iki 2019 metų ir į Madrido „Real“ persikėlė už 115 mln. eurų.

Su „mėlynaisiais“ belgas laimėjo 6 titulus ir tapo gerais draugais su K. Zouma, kuris su pertraukomis atstovauja „Chelsea“ ekipai nuo 2014 metų.

Londono komandos fanams nepatiko kritikos lavina, užgriuvusi E. Hazardą ir jie nusprendė paremti puolėją: „Tai ką, futbolininkai negali kažkuo pasidžiaugti gyvenime ir privalo visko nekęsti?“

Dar kitaip paaiškino kitas „Chelsea“ sirgalius: „Jis buvo tiesiog nuoširdžiai laimingas, kad jo buvęs klubas žengė į Čempionų lygos finalą. Negaliu suprasti, kas čia gali būti blogai. „Real“ turi neapykantos kupiną fanų armiją“.

UEFA Čempionų lygos finalas vyks gegužės 29 dieną Stambule. Dėl pagrindinio trofėjaus susigrums „Chelsea“ ir „Manchester City“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)