Iki šio vakaro mačo FK „Panevėžys“ Lietuvos čempionate dar nė sykio nebuvo nugalėjęs „Kauno Žalgirio“. Panevėžiečiai su kauniečiais buvo susitikę devynis kartus. „Kauno Žalgiris“ laimėjo šešis sykius, o trejos rungtynės baigėsi lygiosiomis.

13-ąją mačo minutę FK „Panevėžys“ išsiveržė į priekį. Po puikaus Pijaus Širvio perdavimo atakos smaigalyje atsidūręs Jeffrey Sarpongas suklaidino svečių gynėjus ir iš baudos aikštelės ribų pasiuntė kamuolį į kauniečių vartus.

90 min. Ignas Kružikas pabėgo nuo aikštės vidurio ir, iššokęs vienas prieš varžovų vartininką, jį nuginklavo.

Tiesa, po minutės svečių futbolininkui Rudinilsonui pavyko pelnyti įvartį, bet jis nuo pralaimėjimo kauniečių neišgelbėjo.

Po šios pergalės Panevėžio komanda savo sąskaitoje turi 23 taškus (10 rungtynių) ir turnyro lentelėje yra pakilusi į antrąją vietą. Žalgiriečiai su 22 taškais po 11 mačų žengia treti.

Kitose rungtynėse ilgai pirmavusi Gargždų „Banga“ 1:1 (0:1) sužaidė su Telšių „Džiugu“. Mačas vyko Telšiuose.

Svečius į priekį 19 min. išvedė Benas Anisas, tačiau 88 min. pusiausvyrą atstatė Nasko Milevas.

Telšių futbolininkai su 11 taškų turnyro lentelėje yra 6-ti, o Gargždų komanda su 10 taškų rikiuojasi 7-a.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)