Po to, kai ketvirtadienį „Barsa“ savo aikštėje 1:2 netikėtai nusileido „Granada“ ekipai, katalonų šansai finišo tiesiojoje pasivyti ir pralenkti pirmaujančią Madrido „Atletico“ ekipą smarkiai sumenko. Tad mačas su „Valencia“ turėjo ypatingą reikšmę „Barcelona“ komandai. Dar viena nesėkmė ar prarasti taškai būtų galutinai nubraukę bet kokias viltis pakovoti dėl Ispanijos čempionų titulo.

Tačiau Lionelis Messi pasistengė, kad „Barcelona“ išliktų aukso medalių medžioklėje. 33 metų argentinietis pelnė du įvarčius, vieną pridėjo Antoine'as Griezmannas ir „Barcelona“ šventė labai svarbią pergalę.


„Valencia“ gretose įvarčiais pasižymėjo Gabrielis Paulista ir Carlosas Soleris.

Per 34 rungtynes 74 taškus surinkusi „Barcelona“ pasivijo antroje vietoje buvusį Madrido „Real“, tačiau vis dar 2 taškais atsilieka nuo pirmoje vietoje įsitaisiusios Madrido „Atletico“ ekipos.

Kitą savaitę Ispanijos čempionate įvyks bene svarbiausios sezono rungtynės. Šeštadienį akis į akį susitiks „Barcelona“ ir „Atletico“, o sekmadienį į kovą stos „Real“ ir ketvirtoje vietoje žengianti „Sevilla“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją