Lenktynėse dėl Ispanijos čempionų titulo Diego Simeone auklėtiniai šeštadienį laimėjo dramatiškai, pačioje pabaigoje vos nepaleido pergalės iš rankų.

Rungtynės pasiekė kulminaciją, kai per teisėjo pridėtą pagrindinių rungtynių laiką Madrido komandos žaidėjai sužaidė ranka baudos aikštelėje ir „Elche“ galėjo išplėšti lygiąsias, tačiau Fidelis Chavesas (90+1) nuo 11 m baudinio žymos pasižymėti nesugebėjo – pataikė į vartų virpstą.

Pergalę „Atletico“ ekipai lėmė Marcoso Llorente (24-ą min.) įvartis.

„Atletico“ šiuo metu pirmauja su 76 taškai, o ją vejasi rungtynėmis mažiau žaidę „Barcelona“ (71), Madrido „Real“ (71) ir „Sevilla“ (70).

Madrido „Atletico“ Ispanijos čempionų titulą paskutinį kartą iškovojo 2014 metais.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Dėl titulo Prancūzijoje sėkmingai kovoja Paryžiaus „Saint Germain“ komanda. Mauricio Pochettino auklėtiniai šeštadienį namie 2:1 nugalėjo „RC Lens“ futbolininkus ir bent trumpam (kol sužais „Lille“ komanda vėlų šeštadienio vakarą) užėmė „Ligue 1“ turnyro lentelės lyderės poziciją.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Neymaras (33 min.) ir Marquinhos (59), rezultatą sušvelnino Ignatius Ganago (61).

Atsakomajai UEFA Čempionų lygos pusfinalio dvikovai antradienį su „Manchester City“ besiruošiančioje PSG ekipoje trūko traumuoto Kyliano Mbappe.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Italijoje čempionų titulas ranka pasiekimas Milano „Inter“ futbolininkams. Jie šeštadienį šventė dar vieną pergalę ir jau sekmadienį gali oficialiai būti vainikuoti naujaisiais „Serie A“ čempionais.

Milano „Inter“ paskutinį kartą Italijos pirmenybėse triumfavo 2010 metais.

Antonio Conte auklėtiniai šeštadienį 2:0 įveikė „FC Crotone“ ir turnyro lentelėje dar labiau padidino skirtumą nuo savo persekiotojų „Milan“ ir Bergamo „Atalantos“ futbolininkų.

Jei sekmadienį „Atalanta“ pralaimės „Sassuolo“ ekipai, „Inter“ savo trofėjų lentynoje galės anksčiau laiko pastatyti 19-ą klubo istorijoje „Scudetto“ trofėjų.

Pastaruosius 9 metus Italijoje dominavo titulus vieną po kito skynusi Turino „Juventus“.

Šeštadienį nugalėtojams įvarčius pelnė Christianas Eriksenas (69) ir Achrafas Hakimi (90+2). „Nerazzurri“ nepralaimi paskutinių 15 rungtynių.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)