„Manchester City“ nuo rungtynių pradžios dominavo aikštėje, tačiau įvarčius pelnė tik po pertraukos. 57-ą min. pasižymėjo Sergio Aguero, o po 2 min. antrąkart varžovų vartininką nuginklavo Ferranas Torresas.


80 taškų savo sąskaitoje turintiems „miestiečiams“ liko sužaisti 4 rungtynes, o juos pavyti norintiems „Manchester United“ futbolininkams (67 taškai) net ir laimėjus visas likusias 5 rungtynes pavyktų sukrapštyti tik 82 taškus.

Jei „Liverpool“ iškovotų sekmadienį pergalę, „Manchester City“ septintą kartą iš viso ir trečią kartą per pastaruosius 4 metus laimėtų „Premier“ lygos čempionų vardą.

Tuo tarpu J. Kloppo auklėtiniams, kurie šį sezoną jau nebeapgins čempionų titulo, tenka kovoti dėl vietos, užtikrinančios bilietą į Čempionų lygos varžybas. Šiuo metu „Liverpool“ rikiuojasi 6-oje vietoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)