Efektingą ir efektyvų žaidimą demonstruodami PSG žaidėjai ilgai netruko, kol pelnė įvartį. Jau 15-ą min. po pakelto kampinio galva kamuolį į Mančesterio ekipos vartų tinklą pasiuntė Marquinhos.


Abi komandos sukūrė pavojingų epizodų, tačiau patikimai žaidė vartininkai ir pirmajame kėlinyje rezultatas daugiau nepasikeitė.

Po pertraukos „Manchester City“ komanda įėjo į aikštę su daugiau energijos ir pasitikėjimo savimi. Tačiau Pepo Guardiolos auklėtiniams prireikė ir sėkmės. Pastaroji, atrodo, antrame kėlinyje perėjo į kitą aikštės pusę.

Kevinas De Bruyne'as 64-ą min. atliko perdavimą į baudos aikštelę, tačiau smūgiuojant užsuktas kamuolys, taip ir nepasiekęs adresato, netikėtai įriedėjo į Keyloro Navaso ginamus vartus.

Po išlyginto rezultato svečiai iš Mančesterio nenurimo ir netrukus išnaudojo dar vieną progą. 30-metis alžyrietis Riyadas Mahrezas atliko laisvą smūgį ir PSG sienelėje surado nedidelį tarpelį – kamuolys 71-ą min. antrą kartą atsidūrė aikštės šeimininkų vartų tinkle. „Manchester City“ išsiveržė į priekį 2:1.


PSG komandos žaidėjai pradėjo nervintis, ginčytis su teisėju ir varžovais, Neymaras užsidirbo geltonąją kortelę, o netrukus teisėjas Felixas Brychas aikštės šeimininkų atstovui Idrissai Gueye 77-ą min. parodė raudonąją kortelę už grubų veiksmą griaunant varžovą.


Likusį rungtynių laiką Paryžiaus komanda žaidė mažuma, įtampa aikštėje kaito, tačiau rezultatas daugiau nepasikeitė.

PSG 1 – 2 „Manchester City“

15' [1 – 0] Kevinas
64' [1 – 1] Kevinas De Bruyne
71' [1 – 2] Riyadas Mahrezas

77' Idrissai Gueye (PSG) - raudonoji kortelė

Atsakomosios rungtynės vyks ateinantį antradienį Mančesteryje.

UEFA Čempionų lygos pusfinalių etapas antradienį startavo kovingomis Madrido „Real“ ir Londono „Chelsea“ lygiosiomis. Pliaupiant lietui Ispanijos sostinėje komandos sužaidė rezultatu 1:1 (1:1). Atsakomosios rungtynės vyks po savaitės Londone.

Čempionų lygos finalas bus žaidžiamas gegužės 29 dieną Stambule (Turkija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)