J. Nagelsmannui Miuncheno klubas pasiūlė sutartį iki 2026 metų birželio 6 dienos. Tuo pačiu informavo, kad H. Flicko sutartis, pastarojo noru, bus nutraukta šių metų birželio 30 dieną.

33 metų J. Nagelsmannas tapo brangiausiu treneriu istorijoje. „Bayern“ Leipcigo klubui sumokės 25 mln. eurų išpirką.

„Pokalbiai su Julianu vyko labai konstruktyviai. Manau, su juo tikrai seksis gerai bendradarbiauti, esu tuo įsitikinęs, – kalbėjo „Bayern“ klubo vienas iš vadvų Hasanas Salihamidžičius. – Tuo pačiu norėčiau padėkoti H. Flickui. Kai prieš pusantrų metų jis perėmė „Bayern“ komandos vairą, buvo iškovota daug pergalių ir titulų. 2020 metais buvo laimėti visi trys trofėjai. Šis triumfas bus visuomet siejamas su jo vardu. Linkiu jam visko geriausio tolesniame kelyje“.


Klubo tarybos narys, legendinis bavarų ekipos vartininkas Oliveris Kahnas buvo sužavėtas sandėrio: „Vien tai, kad sutartis su Julianu sudaryta 5 metams, rodo, kaip labai „Bayern“ nori su juo susieti savo ateitį. Esu įsitikinęs, kad sportiniai rezultatai su J. Nagelsmannu bus labai geri“.

J. Nagelsmanno treniruojama Leipcigo ekipa šiuo metu Bundeslygoje žengia antroje vietoje, iš karto už čempionų titulą beveik užsitikrinusio Miuncheno klubo.

Savo ruožtu H. Flickas yra favoritas Vokietijos rinktinės stratego postui užimti. Dabartinis Die Mannschaft vyriausiasis treneris Joachimas Lowas jau anksčiau paskelbė, kad po vasarą vyksiančio Europos čempionato (birželio 11 – liepos 11 dienomis) baigs savo karjerą nacionalinėje ekipoje.

H. Flickas su „Bayern“ nuo 2019 metų lapkričio mėnesio laimėjo 6 titulus. Dar vienas titulas – Vokietijos čempionų – turėtų būti užfiksuotas artimiausiu metu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)