Diego Simeonės auklėtiniai nuo 8 minutės buvo priversti vytis savo varžovus po Alejandro Berenguero įvarčio. Nors 77 min. „Atletico“ ekipos gynėjas Stefanas Savičius rezultatą išlygino, tačiau 86 min. baskų ekipos gynėjas Inigo Martinezas dar kartą nuginklavo Janą Oblaką, o per likusį laiką svečiams iš Madrido išsigelbėti nepavyko.

Šis Madrido „Atletico“ klubo kluptelėjimas įnešė dar daugiau intrigos į Ispanijos čempionato finišą. Sekmadienį laimėjusi „Barcelona“ atsilieka 2 taškais nuo „Atletico“, bet Katalonijos superklubas turi vienerias rungtynes atsargoje. Toks pat atstumas nuo lyderių skiria ir Madrido „Real“ ekipą, tačiau „Karališkasis“ klubas yra sužaidęs 33 rungtynes – tiek pat kaip ir „Atletico“.

Vis dėlto, į Ispanijos čempionų sostą kėsinasi ne tik „Atletico“, „Barca“ ar „Real“. Nuo pirmaujančios trijulės tik nežymiai atsilieka paskutiniu metu puikią sportinę formą demonstruojanti „Sevilla“.

32 turo rungtynėse ji po Ivano Rakitičiaus ir Lucaso Ocamposo įvarčių 2:1 nugalėjo „Granada“ ekipą, čempionate laimėjo penktą kartą iš eilės ir su 70 taškų po 33 rungtynių ne tik užsitikrino teisę žaisti 2021-2022 m. UEFA Čempionų lygos turnyre, bet vis dar turi galimybę pakovoti dėl Ispanijos čempionų titulo.

Iki Ispanijos čempionato pabaigos liko 5 turai.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją