„Žalgirio“ penktadienį A lygoje laukia Vilniaus derbis su „Riteriais“ praėjus vos trims dienoms nuo paskutinių rungtynių, kurios baigėsi lygiosiomis 2:2.

„Atmosfera komandoje normali, esame susitelkę į kitas rungtynes. Bet žinoma, nėra linksma, kai pralaimi rungtynes. Mums kiekvienos lygiosios yra kaip pralaimėjimas. Dabar tiesiog susitelkiame į artėjantį derbį ir jo laukiame“, – kalbėjo gynėjas iš Kroatijos.

„Riteriai“ sezono pradžioje sunkiai rinko taškus, bet pastaruoju metu iškovojo tris pergales.

„Nemanau, jog turėtume žvalgytis į kitas komandas. Turime žiūrėti į save. Jei padarysime savo darbą tinkamai galime laimėti kad ir 20 rungtynių iš eilės. Esame „Žalgiris“ ir taip turime elgtis kiekvienose rungtynėse“, – tikino M. Karamarko.

Paklaustas, kokie trys dalykai padėtų nukalti pergalę „Žalgiriui“ futbolininkas atsakė: „Svarbu susikaupimas, komandinė dvasia. Taip pat jei visi žaidėjai komandoje, įskaitant atsarginius, padarys savo darbą, iškovosime tris taškus.“

„Žalgiris“ ir „Riteriai“ susitinka balandžio 23 d., penktadienį 18 val. LFF stadione.

„Žalgiris TV“ laidoje „Žaliai Balta Diena“ žiūrėkite pokalbį su M. Karamarko, akcentus prieš artėjančią dvikovą su „Riteriais“, sugrįžusio F. Kyeremeh kūrybą ir kitas aktualijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)