Anglijos sostinės ekipa namuose 2:1 įveikė „Southampton“.

Svečiai pirmavo po Danny Ingso įvarčio pirmame kėlinyje, bet 60-ą min. Garethas Bale'as išlygino santykį.

Netrukus Son Heung-mino įvartis nebuvo įskaitytas įsikišus VAR, vis dėlto puolėjas iš Pietų Korėjos dar tarė savo žodį, kuomet pačioje susitikimo pabaigoje buvo skirtas 11 m baudinys į „Southampton“ vartus.

„Tottenham Hotspur“ šiose rungtynėse vadovavo savaitės pradžioje laikinojo stratego pareigų ėmęsis Ryanas Masonas, kuriam tėra vos 29-eri.

Jo aukėtiniai turnyro lentelėje bent trumpam šoktelėjo į šeštą vietą (53 taškai), „Southampton“ laikosi 14-as (36 tšk.).

Tuo metu pirmenybių lyderis „Manchester City“ (77 tšk.) permainingose išvykos rungtynėse analogišku rezultatu 2:1 palaužė Birmingamo „Aston Villa“ (44 tšk.).

Pastaroji išsiveržė į priekį, kai jau pačioje pirmoje atakoje kamuolį į vartus nukreipė Johnas McGinnas.

Dar iki pertraukos Philas Fodenas ir Rodri pataisė reikalus – abusyk komandos draugams asistavo Bernardo Silva.

Tačiau įvykių netrūko ir antrajame kėlinyje, kurį abi ekipos netekusios vieno žaidėjo. Raudonos kortelės buvo parodytos „Manchester City“ gynėjui Johnui Stonesui ir „Aston Villa“ atstovui Matty Cashui.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)