Praėjusiame ture pralaimėjęs Marijampolės „Sūduvai“, šį kartą „Žalgiris“ nuo nesėkmės išsigelbėjo, tačiau turėjo tenkintis lygiosiomis lygos naujoku Telšių „Džiugu“ – 2:2 (1:0).

20-ąją minutę žalgiriečiai išsiveržė į priekį: po aštraus Tomislavo Kišo perdavimo kamuolį į savo vartus nukreipė Jeremy Fernandesas.

Antrajame kėlinyje po Davydo Arlauskio (68 min.) ir Nasko Milevo (75 min.) įvarčių svečiams iš Žemaitijos ne tik pavyko išlyginti, bet ir persverti rezultatą (1:2), tačiau „Žalgirio“ garbę išgelbėjo pusiausvyrą greitai atstatęs Josipas Tadičius (77 min.).

Dabar „Žalgiris“ po 7 rungtynių savo sąskaitoje turi 14 taškų ir turnyro lentelėje rikiuojasi trečias, o „Džiugas“ su 9 taškais po 8 rungtynių yra šeštas.

Kitose rungtynėse vicečempionė Marijampolės „Sūduva“ iškovojo jau 7-ąją pergalę iš eilės.

Victoro Basadre kariauna namuose 9-ojo turo akistatoje 3:1 (3:0) nugalėjo du skirtingus kėlinius sužaidusią Alytaus „Dainavą“.

Sūduviečiai savo darbą atliko per pirmąsias dvikovos minutes: 3-iąją minutę šeštą įvartį šiame sezone pelnė rezultatyviausias turnyro žaidėjas Kule Mbombo, o dar po 3 minučių pasižymėjo Serge'as Nyuiadzi, kuriam tai buvo pirmasis taiklus smūgis su „Sūduvos“ marškinėliais A lygoje.

Maža to, 13-ąją minutę įvarčiu džiaugėsi ir patyręs vidurio gynėjas Aleksandras Živanovičius.

Antrajame kėlinyje (74 min.) rezultatą sušvelnino Cyrille'as Tchayi Tchamba.

Po šios pergalės Marijampolės kariauna savo sąskaitoje po 8 mačų turi 21 tašką ir pirmauja turnyro lentelėje.

Paskutinėse vėlų antradienio vakarą LFF stadione vykusiose rungtynėse užfiksuotas dar vienas gana netikėtas rezultatas. Aikštės šeimininkai Vilniaus „Riteriai“ 2:0 (1:0) pranoko pirmą pralaimėjimą šį sezoną patyrusį „Panevėžį“.

18 min. nuo 11 m žymos šeimininkus į priekį išvedė Mindaugas Grigaravičius, o 61 min. po to paties M. Grigaravičiaus perdavimo persvarą padvigubino nigerietis Olaide Badmusas.

„Panevėžys“ su 16 taškų po 7 rungtynių turnyro lentelėje yra antras, o „Riteriai“ su 10 taškų kyla į penktąją poziciją.

Turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įmušta, praleista, įvarčių santykis, taškai)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)