Apie tai pranešta praėjus vos kelioms valandos po to, kai „Tottenham Hotspur“ patvirtino, kad prisideda prie naujojo Europos futbolo turnyro – Superlygos.

J. Mourinho komandą treniravo nuo 2019 metų lapkričio, kai stratego kėdę atlaisvino Mauricio Pochettino.

Kas pakeis J. Mourinho, kol kas nėra aišku. Kartu su juo atleisti ir kiti trenerių štabo atstovai Joao Sacramento, Nuno Santosas, Carlosas Lalinas ir Giovanni Cerra.

Pirmadienį pagrindinės komandos treniruotę ves buvęs „Hotspur“ saugas Ryanas Masonas, iki šiol dirbęs klubo jaunimo akademijoje.

Portugalo vadovaujama „Tottenham Hotspur“ skaudų sprendimą išgirdo praėjus trims dienoms po lygiųjų 2:2 su Liverpulio „Everton“.

Klubo vadovybės netenkino prasti ekipos rezultatai „Premier“ lygoje – „Tottenham“ nusirito į 7-ą turnyro lentelės vietą. Komanda taip pat patyrė fiasko dviejuose šalies taurės turnyruose ir Europos lygoje.

Įdomu, kad tai – toli gražu ne pirmasis atleidimas Ypatingojo („The Special One“) gyvenimo aprašyme. Prieš trejus metus jis buvo išprašytas iš „Manchester United“, o prieš tai net dukart – iš Londono „Chelsea“, sykį – iš Madrido „Real“.

Už anksčiau laiko nutrauktą sutartį J. Mourinho iš „Tottenham“ stovyklos turėtų gauti apie 35 milijonus eurų, o bendra jo per karjerą iš tokių kompensacijų susižerta suma jau viršys 100 milijonų – sieks 108 mln. eurų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)