Iki šio susitikimo žalgirietės, kaip ir šiaulietės, dar nebuvo praradusios taškų ir tik dėl prastesnio įvarčių santykio buvo užleidusios pirmą vietą Šiaulių ekipai.

Šiose rungtynėse šiaulietės į priekį išsiveržė pačioje susitikimo pradžioje. Jau 1 min. varžovių vartininkę nuginklavo Rimantė Jonušaitė. Greitas įvartis padarė savotišką meškos paslaugą. Daugkartinės šalies čempionės strigo sutankintoje varžovių gynyboje, o antrąjį įvartį pasiekė tik prieš pat pertrauką. Rezultatą padvigubino Jessica Ayers.

Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo paskutinis šių rungtynių įvartis. Nors antrajame kėlinyje mūsiškės turėjo bent kelias puikias progas pasižymėti, jos liko neišnaudotos, o finalinis mačo arbitro Sauliaus Karkos švilpukas užfiksavo ne itin rezultatyvią pergalę – 2:0.

Po rungtynių vyriausiasis komandos treneris Rimantas Viktoravičiaus nedaugžodžiavo, tik pabrėžė, kad žaidimas nebuvo toks, kokį norėtų matyti.

„Tikiu, kad sporte galioja dėsnis – kaip ateini į rungtynes, taip jos ir klostosi. Jeigu tik yra nors minimalus atsipalaidavimas ir mintys, kad kažkaip viskas savaime išsispręs, tuomet sulauki pamokos, kad koks varžovas bebūtų, turi jam rodyti pagarbą ir tas 90 minučių atsiduoti šimtu procentų. Šiandien mums to pritrūko, todėl ir rezultatas toks” – trumpai apibendrino „Gintros” strategas.

Kitas rungtynes A lygoje komanda žais balandžio 25 dieną, namuose su Gargždų „Banga”.

Sekmadienį moterų A lygos 3 ture „Banga” susitiks su Utenos „Uteniu”, o Vilniaus MFA „Žalgiris”-MRU išmėgins jėgas su FK „Vilnius” komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)