Gan blankiose rungtynėse abiejų komandų žaidėjai išstenėjo vos tris smūgius į vartų stačiakampį, o pergalingą įvartį 55 minutę pelnė „Chelsea“ saugas iš Niderlandų Hakimas Ziyechas.

Tai bus jau antras iš eilės „Aristokratų“ bandymas iškovoti Anglijos FA taurę. Pernai šių varžybų finale „Chelsea“ 1:2 turėjo pripažinti Londono „Arsenal“ pranašumą.

Tuo metu „Man City“ komandai ši nesėkmė reiškia, kad Josepo Guardiolos treniruojama ekipa šį sezoną turės tenkintis ne keturiais, o geriausiu atveju – trimis trofėjais.

„Miestiečiai“ užtikrintai pirmauja Anglijos čempionate, balandžio 25 d. jų laukia mūšis su Londono „Tottenham Hotspur“ dėl Anglijos Lygos taurės, be to, „Man City“ tęsia kovą ir dėl UEFA Čempionų lygos nugalėtojų trofėjaus.

Kita Anglijos FA taurės turnyro finalo dalyvė paaiškės sekmadienį, kai antrajame pusfinalyje susitiks „Leicester“ ir „Southampton“ ekipos.

Anglijos FA taurės turnyro finalas įvyks gegužės 15 d. Londono „Wwembley“ stadione.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)