Vokietijos „Bundesliga“ 29 turo rungtynėse „Bayern“ svečiuose 3:2 (3:1) palaužė trečioje pozicijoje esančią „VfL „Wolfsburg“ ekipą. Du įvarčius nugalėtojams pelnė jaunasis Jamalas Musialo. 18-metis futbolininkas pasižymėjo 15 ir 37 minutėmis, dar vieną įvartį pridėjo traumuotą „Bayern“ atakų lyderį Robertą Lewandowskį pavaduojantis Ericas Maximas Choupo-Motingas.

Šeimininkai du kartus švelnino atsilikimą po Wouto Weghorsto ir Maximiliano Philippo tikslių smūgių, tačiau išvengti antros iš eilės nesėkmės nesugebėjo.

Devintosios iš eilės Vokietijos čempionų karūnos siekiantis „Bayern“ savo artimiausius persekiotojus – „RB Leipzig“ ekipą lenkia jau 7 taškais. Vokietijos čempionų sąskaitoje po 29 rungtynių yra 68 taškai, o penktadienį lygiosiomis 0:0 su „Hoffenheim“ sužaidę Leipcigo futbolininkai turi 61 tašką.

„Wolfsburg“ nesėkme nepasinaudojo pagrindiniai jų konkurentai kovoje dėl trečios vietos – Frankfurto „Eintracht“ futbolininkai. Ketvirtą vietą pirmenybėse užimantis „Eintracht“ galėjo aplenkti savo varžovus, bet išvykoje 0:3 nusileido Mionchengladbacho „Borussia“ komandai.

Vis mažiau vilčių išsigelbėti ir išsaugoti vietą Vokietijos elitiniame čempionate turi Gelzenkircheno „Schalke 04“ ekipa. Paskutinę vietą „Bundesliga“ pirmenybėse užimanti „Schalke 04“ gavo dar vieną skaudų antausį, 0:4 nusileidusi „Freiburg“ ekipai. Likus penkerioms rungtynėms nuo 16-oje pozicijoje esančios Berlyno „Hertha“ komandos Gelzenkircheno klubą skiria jau 13 taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)