Turkijos „Superliga“ 35 turo rungtynėse „BB Erzurumspor“ po atkaklios ir permainingos kovos svečiuose 3:2 (1:0) palaužė turnyro lentelės kaimynus „Denizlispor“ ekipą. Svečiai į priekį išsiveržė jau 2 min., kai tiksliu smūgiu pasižymėjo Emrah Bassanas. Tačiau antro kėlinio pradžioje šeimininkų ekipos puolėjas iš Kolumbijos Hugo Rodallega nuostabiu tolimu smūgiu rezultatą išlygino, o 60 min. – ir persvėrė.

Vis dėlto, priremta prie sienos „BB Erzurumspor“ komanda nepalūžo ir galiausiai įrodė savo pranašumą. Pergalės kalviu tapo 56 min. A. Novikovą pakeitęs puolėjas iš Kosovo Elbasanas Rashani. 27 metų futbolininkas 79 min. rezultatą išlygino, o dar po 7 minučių pelnė pergalingą įvartį.


Per paskutines devynerias rungtynes „BB Erzurumspor“ vos tris kartus sužaidė lygiosiomis ir patyrė šešias nesėkmes bei nusmuko į priešpaskutinę – 20-ąją Turkijos čempionato lentelės vietą. Tačiau pergalė prieš paskutinėje vietoje buvusius „Denizlispor“ futbolininkus leido A. Novikovo komandai pasilypėti dar vienu laipteliu aukštyn, tad dabar po 34 rungtynių 31 tašką turinti „BB Erzurumspor“ užima 19 vietą ir tik trimis taškais atsilieka nuo išlikimą Turkijos elitiniame futbolo divizione garantuojančios 17-os pozicijos.

Tris paskutines komandos rungtynes dėl traumos praleidęs A. Novikovas žaidė iki 56 minutės, o 34 min. buvo įspėtas. 31 metų futbolininkas šį sezoną Turkijos čempionate sužaidė 30 rungtynių ir pelnė 4 įvarčius.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)