31-erių futbolininkas ketvirtadienį nerungtyniavo prieš Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai) dėl kelio traumos, tačiau ir be pagrindinio gynybos ramsčio italai sugebėjo namuose sužaisti lygiosiomis 1:1, išlaikydami pirmame mače (2:1) susikrautą pranašumą ir žengdami į pusfinalį.

Vis dėlto džiaugsmas dėl komandos sėkmės Ch. Smallingui ilgai netruko.

Skelbiama, kad paryčiais „Roma“ žaidėjo namus Italijos sostinės apylinkėse, kuriuose dar buvo jo žmona ir mažametis sūnus, užpuolė trys ginkluoti plėšikai.

Grasinant šaunamuoju ginklu futbolininkas buvo priverstas atrakinti seifą, kuriame laikė juvelyrinius dirbinius ir kitus brangius daiktus.

Policijai apie įsilaužimą penktą ryto pranešė paskambinusi Ch. Smallingo žmona.

Anglas „Roma“ ekipoje rungtyniauja nuo 2019-ųjų, kuomet persikėlė iš „Manchester United“ klubo.

Pastaruoju metu nuo plėšikų nukentėjo ir „Roma“ strategas iš Portugalijos Paulo Fonseca, kuriam padaryti nuostoliai vertinami 100 tūkst. eurų, taip pat Turino „Juventus“ saugas iš JAV Westonas McKennie. Pernai įsilaužta į Florencijos „Fiorentina“ veterano iš Prancūzijos Francko Ribery namus.

Panašios problemos kamuoja futbolo žvaigždes ne tik Italijoje. Praėjusį mėnesį „Paris Saint-Germain“ rungtynių Prancūzijos čempionate metu plėšiami buvo iškart dviejų komandos žaidėjų namai. Nukentėjo buvęs Ch. Smallingo komandos draugas „Manchester United“ gretose Angelis Di Maria ir Marquinhosas.

Primename, kad „Roma“ Europos lygos pusfinalyje galynėsis būtent su „Manchester United“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)