„Atvykau į Lietuvą, nes matau čia galimybių tobulėti ir žengti žingsnį į priekį. Manau, jog A lygoje žaidžiamas neblogo lygio futbolas ir man čia turėtų patikti“, – naujokas.

Iki 17 metų K. Spence‘as futbolo paslapčių mokėsi šiuo metu Anglijos „Premier“ lygoje rungtyniaujančio Londono „Crystal Palace“ klubo akademijoje. Vėliau žaidėjas savo vertę trejus metus įrodinėjo „Coventry City“ klube. Pagrindinėje sudėtyje K. Spence‘as sužaidė trejas rungtynes, o likusį laiką praleido žaisdamas U-23 komandoje.

2017 metais K. Spence‘as persikėlė į Norvegiją ir atstovavo trečios bei antros lygos klubams, kuriuose sužaidė 55-erias rungtynes ir pelnė 13 įvarčių.

K. Spence‘as turi sukaupęs patirties rungtyniaudamas jaunimo rinktinių gretose. Kadangi jo tėtis – jamaikietis, o mama – škotė, Kyle‘as buvo kviečiamas į Škotijos jaunių U-16 rinktinę ir jos gretose sužaidė 7-erias rungtynes bei pelnė 1 įvartį.

„Kyle'as yra individualiai labai stiprus žaidėjas. Tikimės, jog jis pridės kokybės, įvairovės bei kūrybiškumo atakoje“, – apie komandos naujoką pasakojo „Hegelmann Litauen“ sporto direktorius Giedrius Klevinskas.

K. Spence‘as tapo tryliktuoju mėlynų ir baltų šio sezono naujoku. Anksčiau komandą papildė lietuviai Ignas Plūkas, Lukas Čerkauskas, Martynas Vasiliauskas, Vilius Armalas, slovėnas Miha Tetičkovičius, nigeriečiai Omokhafe Thomas, Ibrahimas Olaosebikanas, Thompsonas Gavi, kolumbietis Jose Mosquera, brazilas Ricardinho, kartvelas Levanas Mačarašvilis, ir japonas Yukiyoshi Karashima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)