„Sugrįžimas į „Riterius“ dar labiau sustiprina mano ryšį su Lietuva ir jūsų šalies žmonėmis. Kalbant apie klubą, akivaizdu, jog jis auga. Jei konkretizuoti mano darbą jame – laukia dar vienas iššūkis“, – kalbėjo L. Iparraguirre.

Specialisto karjera mūsų šalyje prasidėjo daugiau kaip prieš dešimtmetį, kai prisijungė prie jau nebeegzistuojančio „Vilniaus“ klubo. Vėliau dirbo Panevėžio „Ekrane“, o 2014 metų vasarą atsidūrė tuometiniuose „Trakuose“.

„Tada mačiau, kiek klubo nariai turi noro ir ambicijų augti, tai pastebiu ir dabar. Be abejo, tai tik pirmas įspūdis, bet jis toks. Viliuosi, kad mano darbas, patirtis padės tiek žaidėjams individualiai, tiek komandai siekti tikslų. Šių futbolininkų fizinis potencialas yra neįtikėtinai didelis, todėl jie privalo tai išnaudoti“, – teigė naujasis klubo fizinio rengimo treneris.

Prisijungus Leo, „Riterių“ trenerių štabą sudaro: vadovas Sergejus Gurenka, treneriai Vaidas Sabaliauskas, Mindaugas Malinauskas ir Raimondas Vilėniškis.

Kitas rungtynes „Riteriai“ Telšiuose prieš „Džiugo“ futbolininkus žais penktadienį 17 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)