Antroje Anglijos „Premier“ lygos vietoje dar labiau įsitvirtinę „raudonieji velniai“ (63 taškai) nustūmė įveiktus varžovus ant septinto laiptelio (49 tšk.), sujaukdami jų kortas kovoje dėl vietos kito sezono UEFA Čempionų lygoje.

Kartu Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai atsiskaitė už šokiruojančią nesėkmę 1:6 pirmajame tarpusavio susitikime praėjusį spalį.

Šįkart „Manchester United“ vėl pirmieji praleido įvartį – 40 min. jau 14-ą kartą šiame sezone pasižymėjo Son Heung-minas.

Prieš tai tas pats futbolininkas iš Pietų Korėjos pasistengė, jog įvartis būtų atimtas iš Edinsono Cavani.

Neįskaitytas E. Cavani įvartis vaizdo įraše – nuo 03:30

33 min. urugvajietis pasiuntė kamuolį šeimininkų vartininkui Hugo Lloris tarp kojų, bet po užsitęsusios vaizdo peržiūros teisėjas Chrisas Kavanaghas kontroversiškai neįskaitė įvarčio.

Gerokai ankstesniame epizode buvo įžvelgta Scotto McTominay pražanga prieš Son Heung-miną. Nors „Manchester United“ saugas pirštais vos brūkštelėjo varžovui per skruostą, o po to iki įvarčio sekė dar trijų perdavimų kombinacija.

Tokiu sprendimu televizijos eteryje piktinosi buvęs Mančesterio klubo simbolis Roy Keane'as, pavadinęs jį „labai keistu ir neteisingu“, o perdėtą Son Heung-mino reakciją į kontaktą – „gėdinga“.


Piktinosi ir O. G. Solskjaeras, kurio nenuramino nė trys auklėtinių tikslūs smūgiai antrame kėlinyje, galiausiai vis tiek atnešę pergalę.

„Jeigu tokioje situacijoje mano sūnus kaip Sonas voliotųsi ant vejos tris minutes ir prireiktų dešimties komandos draugų, kad pakeltų jį ant kojų, aš jam tiesiog kelias dienas neduočiau valgyti. Taip elgtis gėdinga“, – kalbėjo norvegas.


Šiuos žodžius netrukus nusičiupo J. Mourinho, sukritikavęs patį O. G. Solskjaerą.

„Turiu pasakyti, kad Sonui labai pasisekė, jog jo tėvas yra geresnis žmogus nei Ole. Pats esu tėvas ir manau, kad savo vaikus privalai visada pavalgydinti, nesvarbu, ką jie padaro.

Net jei reikėtų vogti, taip ir daryčiau, kad tik mano vaikai būtų sotūs. Todėl esu labai nusivylęs tokiais Ole komentarais ir jau pasakiau jam pačiam tai į akis. Taip pat turiu pasakyti, kad esu nusivylęs ir jumis, jog ignoruojate tokių komentarų reikšmę“, – žurnalistams dėstė portugalas, 2016-2018 metais pats treniravęs Mančesterio futbolininkus.


Įvarčius nugalėtojams po pertraukos įmušė Fredas, E. Cavani ir Masonas Greenwoodas.

„Manchester United“ „Premier“ lygoje laimėjo ketvirtą sykį paeiliui, o paskutinę nesėkmę patyrė dar prieš 12 turų. Tuo metu „Tottenham Hotspur“ iš pastarųjų keturių mačų pergalingai užbaigė tik vieną.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)