Be pagrindinio atakų lyderio Roberto Lewandowskio žaidusi „Bayern“ ekipa nesugebėjo laimėti antrų rungtynių iš eilės. Savaitės viduryje UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmose rungtynėse Vokietijos čempionai 2:3 nusileido „Paris Saint-Germain“ ekipai, o šį kartą neįveikė ir Berlyno „Union“ komandos.

Pastarosiose rungtynėse Miuncheno ekipa 68 min. išsiveržė į priekį po 18-mečio Jamalo Musiala įvarčio, bet 86 min. rezultatą išlygino svečių ekipos žaidėjas Marcus Ingvartsenas. Tiesa, reikia pastebėti, kad šiame mače „Bayern“ negalėjo padėti net devyni pagrindinės sudėties futbolininkai, tad ekipos vyriausias treneris buvo priverstas ieškoti rezervų ir mesti į kovą jaunus bei patirties stokojančius žaidėjus.

Kitose „Bundesliga“ 28 turo rungtynėse RB „Leipzig“ ekipa 4:1 nugalėjo Bremeno „Werder“ ir sumažino atsilikimą nuo pirmaujančio „Bayern“ iki 5 taškų. Sužaidus po 28 rungtynes Miuncheno „Bayern“ savo savo sąskaitoje turi 65, o RB „Leipzig“ – 60 taškų. Trečioje pozicijoje esanti „VfL Wolfsburg“ komanda yra surinkusi 54 taškus.

Iki Vokietijos čempionato pabaigos dar liko 6 turai.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)