Tiesa, panevėžiečiams akistata neprasidėjo sėkmingai: po Justino Januševskio klaidos Tautyvdas Eliošius bandė taisyti situaciją, tačiau baudos aikštelėje pažeidė taisykles prieš Deivydą Matulevičių. Patyręs puolėjas 3-iąją minutę stojo prie 11 metrų žymos ir smūgiavo neatremiamai.

D. Matulevičius šiame sezone pasižymėjo jau trečią kartą ir tą padarė visus tris sykius sėkmingai išpildydamas baudinius.

Visgi „Panevėžys“ greitai išlygino rezultatą – 13-ąją minutę Elivelto baudos aikštelėje surado J. Januševskį, kuris taikliu smūgiu iš arti ištaisė savo klaidą ir džiaugėsi antruoju įvarčiu šiame „Optibet A lygos“ sezone.

Pirmame kėlinyje daugiau ekipos nepasižymėjo, tačiau „Dainavos“ strategas Fabio Mazzone buvo priverstas atlikti priverstinį keitimą, kadangi mačo tęsti negalėjo vienas lyderių Linas Klimavičius.

Alytaus klubas po pertraukos turėjo puikią progą vėl išsiveržti į priekį. Po perdavimo iš kairiojo krašto nuo oponento atitrūkęs Akimas Sairinenas iš labai dėkingos padėties nepataikė į vartus.

„Panevėžys“ tuo pasinaudojo: 63-iąją minutę baudos smūgį sėkmingai išpildė Chrysovalantis Kozoronis, o dar po 11 minučių taikliai pažeme iš už baudos aikštelės smūgiavo Rafaelis Floro. Aukštaitijos ekipa turėjo dar porą šansų pasižymėti, tačiau Arijus Bražinskas susitvarkė su oponentų bandymais.

Visas ketverias pirmąsias sezono rungtynes laimėję panevėžiečiai po triumfo žengia pirmoje turnyro lentelės vietoje. Tiek pat taškų surinkusi Marijampolės „Sūduva“ yra sužaidusi rungtynėmis daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)