Buvęs Lietuvos rinktinės narys Vytautas Andriuškevičius, būdamas 30-ies, baigė profesionalaus futbolininko karjerą.

Per savo profesionalo karjerą alytiškis rungtyniavo Lietuvos, Lenkijos, Švedijos, Nyderlandų, JAV bei Kazachstano klubuose.

Profesionalo karjerą pradėjęs 2007-aisiais FBK „Kauno“ komandoje jis 2010-aisiais išvyko į Lenkiją ir prisijungė prie Gdansko „Lechia“ ekipos.

Čia jis praleido trejus metus, kol 2013-aisiais prisijungė prie „Djurgardens“ klubo Švedijoje ir ten sužaidė vieną sezoną.

2014-aisiais fubolininkas sudarė sutartį su „Cambuur“ komanda Nyderlanduose, kur sužaidė du sezonus, o po jų pradėjo savo karjeros etapą už Atlanto – nuo 2016-ųjų jis rungtyniavo Portlando „Timbers“ komandoje, o 2018-aisiais persikėlė į „D.C. United“ klubą Vašingtone.

2019-ųjų pradžioje futbolininkas sugrįžo į Lietuvą bei sukirto rankomis su Marijampolės „Sūduva“, o po pusmečio Suvalkijoje išvyko į Kazachstaną bei tapo Kostanajaus „Tobol“ nariu.

Čia jis sužaidė pusmetį ir tada prisijungė prie Petropavlo „Kyzilžar“ ekipos, kuri, kaip paaiškėjo vėliau, ir tapo paskutine profesionalia V. Andriuškevičiaus komanda.

„Jau paskutinius metus buvo minčių apie tai, kad gal jau vertėtų baigti karjerą. Sveikata neleisdavo atiduoti maksimumo, būdavo nedidelių traumelių, o tada prasidėjo ir pandemija“, – apie savo sprendimą pasakojo futbolininkas.

Rinktinėje žaidėjas debiutavo dar 2011-ųjų lapkritį draugiškose rungtynėse su Rusijos B rinktine ir iš viso su rinktinės marškinėliais sužaidė 31 mačą bei pelnė vieną įvartį – gynėjas 2019-ųjų rudenį pasižymėjo LFF stadione vykusioje akistatoje su Europos čempione Portugalijos rinktine.