Turnyro nugalėtojų titulą ginantys Miuncheno „Bayern“ futbolininkai gavo skaudų smūgį namuose – 2:3 (1:2) nusileido Paryžiaus „Saint Germain“ ekipai ir taip gerokai komplikavo savo situaciją prieš atsakomąsias rungtynes Prancūzijos sostinėje.

Stipriai sningant vykusiose rungtynėse PSG jau 3 min. išsiveržė į priekį po galingo įsibėgėjusio Kyliano Mbappe smūgio, kai vartuose ne itin užtikrintai sužaidė Manuelis Neueris.

28 min. svečiai padvigubino persvarą po gynybos klaidos ir meistriškai atsidengusio Marquinhoso spyrio (0:2), tačiau „Bayern“ ginklų sudėti nė neketino.

Dar prieš pertrauką 37 min. smūgiu galva šeimininkų įvarčių sąskaitą pusfinalyje atidarė buvęs PSG žaidėjas Maximas Choupo-Motingas, o 60 min. kamuolį į paryžiečių vartus jau siuntė vienas labiausiai patyrusių „Bayern“ futbolininkų Thomas Mulleris.

31-erių saugas vėlgi galva išlygino rezultatą po tikslaus Joshua Kimmicho perdavimo į baudos aikštelę.

Visgi tai dar nebuvo pabaiga. 68 min. K. Mbappe greitoje atakoje dar kartą tarė savo žodį, meistriškai pasiuntęs kamuolį į suklaidinto M. Neuerio saugomų vartų tinklą.

Be traumuoto Roberto Lewandowskio žaidusi „Bayern“ ekipa dar vienu tiksliu smūgiu atsakyti nebesugebėjo.

Sniegas Miunchene

Pažymėtina, kad „Bayern“ kamuolį kontroliavo 61 proc. laiko, pagal bandymus smūgiuoti į vartus varžovus pranoko 31-6 (pagal smūgius į vartų plotą – 12-4), tačiau galutinis rezultatas vokiečiams yra labai neparankus.

Kitose rungtynėse milžinišką žingsnį link pusfinalio žengė Londono „Chelsea“ (Anglija) futbolininkai, kurie Portugalijoje 2:0 (1:0) pranoko „Porto“ ekipą.

32 min. pasižymėjo Masonas Mountas, 85 min. pranašumą įtvirtino Benjaminas Chilwellas.

Atsakomosios šių porų rungtynės bus žaidžiamos balandžio 13-ąją.

Primename, kad antradienio vakarą pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes sužaidė kitos dvi poros. „Manchester City“ (Anglija) namuose 2:1 nugalėjo Dortmundo „Borussia“ (Vokietija) futbolininkus, o Madrido „Real“ (Ispanija) 3:1 patiesė „Liverpool“ (Anglija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)