Pergalingo įvarčio autoriumi tapo Ousmane'as Dembele. Prancūzų puolėjo dėka, „Barca“ išstūmė Madrido „Real“ iš antrosios vietos turnyro lentelėje ir nuo pirmaujančio „Atletico“ atsilieka tik vienu tašku.

Diego Simeone auklėtiniai sekmadienį kluptelėjo dvikovoje su „Sevilla“ 0:1.

„Barcelona“ pirmadienį iki pergalės žingsniavo gana sunkiai. Tik 79-ą min. teisėjui parodžius Oscarui Plano raudonąją kortelę ir katalonams žaidžiant dauguma, pavyko įgyti apčiuopiamą pranašumą, kurį ir vainikavo pergalingas įvartis.


Prieš šią dvikovą buvo pagerbtas Lionelis Messi, kuriam tai buvo jau 768-osios rungtynės su „Barcelona“ marškinėliais. Iki tol daugiausiai rungtynių už šį klubą buvo sužaidusi kita legenda Xavi (767).


33 metų L. Messi gavo visų žaidėjų pasirašytus ir įrėmintus marškinėlius. Nepaisant griežtų karantino taisyklių bendrai fotografijai pagerbimo ceremonijoje buvo leista pozuoti argentiniečio žmonai ir vaikams.

Šeštadienį „Barcelonos“ laukia „El Clasico“ dvikova su Madrido „Real“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)