Geriau susitikimą pradėję šeimininkai jau 8-ą min. galėjo išsiveržti į priekį, kuomet Saulis Niguezas savo baudos aikštelėje prasižengė prieš Ivaną Rakitičių.

Vis dėlto Lucaso Ocamposo smūgį nuo 11 m žymos atrėmė Janas Oblakas.

Tačiau ir „Atletico“ vartininkas buvo bejėgis, kuomet po Jesuso Navaso perdavimo 70-ą min. Marcosas Acuna galva nukreipė kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

Tik dvejas iš pastarųjų penkerių rungtynių laimėję Diego Simeone auklėtiniai išlieka čempionato viršūnėje (66 taškai), tačiau jau pirmadienį „Barcelona“ (62 tšk.) gali prisivyti juos minimaliu atstumu, jei namuose įveiks Valjadolido „Real“.


Antrą vietą kol kas užima Madrido „Real“ (63 tšk.), „Sevilla“ (58 tšk.) žengia ketvirta.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Cadiz“ 2:1 įveikė „Valencia“, Vigo „Celta“ 3:1 nugalėjo Vitorijos „Alaves“, o „Elche“ ir Sevilijos „Real Betis“ sužaidė 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Tuo metu Anglijos „Premier“ lygoje antroje pozicijoje įsitvirtino „Manchester United“, namuose 2:1 susitvarkęs su „Brighton“.

Nors pirmame kėlinyje Danny Welbeckas buvo suteikęs persvarą svečiams, po pertraukos taikliais smūgiais atsakė Marcusas Rashfordas ir Masonas Greenwoodas.

Kituose susitikimuose Birmingamo „Aston Villa“ 3:1 įveikė Londono „Fulham“, „Southampton“ 3:2 pranoko „Burnley“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)