Varžytinės vyko tris dienas. Iš pradžių kai kurių jų dalyvių siūloma kapitono raiščio kaina pasiekė neįtikėtiną 1 mlrd. 280 mln. dinarų (10,8 mln. eurų) sumą, bet po patikrinimo paaiškėjo, kad jie yra nemokūs, papasakojo žurnalistams aukciono rengėjai.

Kovo 28 dieną Serbijos ir Portugalijos rinktinės sužaidė pasaulio futbolo čempionato atrankos rungtynes lygiosiomis – 2:2.

Trečią pridėto laiko minutę C. Ronaldo smūgiavo į vartus, kamuolys jau buvo kirtęs vartų liniją, kai serbų gynėjas jį išmušė atgal į aikštę, bet teisėjas neįskaitė įvarčio.

Įtūžęs portugalas išeidamas iš aikštės sviedė žemėn kapitono raištį, kurį vėliau pakėlė tą dieną stadione budėjęs ugniagesys.

Vyras nusprendė perduoti jį humanitarinei organizacijai „Kartu už gyvybę“, kuri renka pinigus 6 mėnesių kūdikiui Gavrilui, sergančiam stuburo raumenų atrofija.

Pranešama, kad mažajam serbui gydyti reikia 2,5 mln. eurų, bet kol kas surinkti tik 3 proc. šios sumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)