Panašu, kad gandai apie itin rimtą „Barcelonos“ susidomėjimą talentinguoju futbolininku nebuvo laužti iš piršto. Ketvirtadienį Ispanijos žiniasklaida ėmė mirgėti nuo pranešimų, kad Barselonos oro uoste pastebėti ir nufilmuoti 20-mečio norvego tėvas Alfas-Inge ir futbolininko agentas, italas Mino Raiola.

Į „El Prat“ oro uostą atskridusius vyrus pasitiko J. Laportai artimas asmuo, netrukus abu svečius palydėjęs į prabangų automobilį.

Mino Raiola

Tikra įvarčių mašina tapęs E. Haalandas šiuo metu atstovauja Dortmundo „Borussia“ klubui. Į Vokietiją jis persikėlė iš Zalcburgo „Red Bull“ komandos ir šį sezoną jau pasižymėjo 34 sykius.

„Terminatoriaus“ pravardę gavęs futbolininkas yra atsidūręs ne vieno iš didžiųjų Europos futbolo klubų akiratyje, tačiau net ir jiems E. Haalando įsigijimas yra milžiniška prabanga. Skirtingų šaltinių duomenimis, už futbolininką „Borrusia“ prašo 150-180 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)