Nors mačas turėjo startuoti 21.45 val., FIFA atstovai buvo nepatenkinti Sent Galeno stadione pastatytais vartais, todėl rungtynių pradžia buvo atidėta.

Pamatavus vartus paaiškėjo, kad jie yra penkiais centimetrais aukštesni nei numatyta taisyklėse – 2,44 m. Vartai buvo išmontuoti ir pakeisti kitais.


Po kuriozinės vartų keitimo ceremonijos rungtynės galiausiai prasidėjo 22 val. Vis dėlto techniniai nesklandumai nesibaigė – grojant Lietuvos himną užstrigo garso įrašas, o himną giedoję lietuviai akivaizdžiai sutriko.

Po kelių sekundžių nejaukios pauzės įrašas buvo pratęstas.

Lietuvos rinktinės startas atrankoje vėlavo dėl poreikio pakeisti vartus

Prieš pat mačo pradžią teisėjas turėjo priekaištų ir naujiesiems vartams – stadiono darbuotojas suplyšusią vartų tinklo dalį turėjo suklijuoti lipnia juosta.

Nesvetingi buvo ir Šveicarijos futbolininkai – pasinaudoję grubia lietuvių klaida jie pirmąjį įvartį pelnė jau antrąją mačo minutę, kai vartininką Tomą Švedkauską nuginklavo Xherdanas Shaqiri.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)