Šiuo metu „Tottenham“ ekipoje rungtyniaujantis puolėjas vis dar turi iki 2022-ųjų vasaros galiojančią sutartį su „Real“ klubu, o Londone rungtyniauja nuomos pagrindais.

Paties G. Bale'o teigimu, mintis sugrįžti į „Real“ visada buvo jo galvoje, o sezonas Londone yra skirtas sportinės formos stabilizavimui: „Prieš Europos čempionatą noriu būti optimalios sportinės formos. Į „Tottenham“ su šia mintimi ir atvykau. Po sezono planuoju sugrįžti į Madridą.“

Su „Real“ klubu iš Velso kilęs 31-erių puolėjas iškovojo didžiausius Europos ir Ispanijos lygos titulus – keturiskart tapo UEFA Čempionų lygos čempionu, triskart triumfavo FIFA Pasaulio futbolo klubų taurės varžybose, kartą laimėjo Ispanijos futbolo taurę.

Koją futbolininkui pakišo besikartojančios traumos, nestabili forma ir pakrikę santykiai su Madrido „Real“ vyriausiuoju treneriu Zinedine‘u Zidane‘u.

Būtent dėl šių priežasčių puolėjas persikėlė į „Tottenham Horspur“, kuriame septyniolikos pradėjo savo profesionalo karjerą.

Gerą sportinę formą Londone demonstruojantis G. Bale'as per 25 rungtynes įmušė 10 įvarčių, bet pati Jose Mourinho treniruojama „Tottenham Hotspur“ komanda demonstruoja blankius rezultatus – Anglijos „Premier“ lygoje rikiuojasi šeštoje vietoje, o UEFA Europos lygos aštunfinalyje netikėtai nusileido Zagrebo „Dinamo“ ekipai ir iškrito iš turnyro.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)